Θρίαμβος χαρισμένος στη μνήμη του Μιχάλη: Ντινάμο Ζάγκρεμπ – ΑΕΚ 1-2

Η ΑΕΚ βρέθηκε να χάνει στο ημίχρονο από τη Ντιναμό στο Ζάγκρεμπ αλλά βελτιώθηκε θεαματικά στο β΄ ημίχρονο, ανέτρεψε με Τσούμπερ (59′) και Γαλανόπουλο (90′) το γκολ του Μπουλάτ (39′) και πήρε τεράστιο προβάδισμα πρόκρισης στα play offs του Champions League.

Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ άνοιξε το σκορ στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.

Η ΑΕΚ, οι παίκτες της οποίας έπαιξαν με μαύρα περιβραχιόνια ως πένθος για τη δολοφονία του 29χρονου Μιχάλη, είχε αρκετά προβλήματα στο σετ παιχνίδι, αλλά δέχτηκε το γκολ από στατική φάση στο 39’ και την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μάρκο Μπουλάτ (ο διαιτητής έδωσε φάουλ σε μαρκάρισμα του Γιόνσον, που στο ριπλέι φάνηκε να μην βρίσκει αντίπαλο).

Η ΑΕΚ αξιοποίησε την υπεροχή της στο δεύτερο μέρος και έκανε στο 59′ το 1-1! Η ΑΕΚ πίεση ψηλά, ο Λιβάι Γκαρσία, έδωσε στον Τσούμπερ, εκείνος με τρεις επαφές, έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή και σκόραρε.

Ακριβώς στο 90′ η ΑΕΚ πέτυχε το γκολ της νίκης. Ο Αραούχο πάσαρε στον Πισάρο, αυτός γύρισε μέσα στην καρδιά της περιοχής και ο Γαλανόπουλος βρήκε δίχτυα για το 1-2!

Ο σκόρερ πήγε μπροστά στην κερκίδα των Bad Blue Boys, σήκωσε το μαύρο περιβραχιόνιο μπροστά τους και αφιέρωσε το «χρυσό» γκολ του στον φίλο της Ένωσης, Μιχάλη, δολοφονημένο από ακροδεξιό τάγμα εφόδου χούλιγκαν.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί